VestiNajnovije informacije u vezi uspeha naših proizvođača i distributera voda. Sve relevantne informacije vezane za vodu.

IzvoriU sekciji izvor možete pretražiti bazu naših voda kao i njihov sastav.

ForumSaznajte kakav odnos prema našim vodama imaju stručnjaci a kakav potrošači.

DešavanjaOva sekcija je posvećena sajmovima, simpozijumima i stručnim skupovima.

PropisiInformišite se detaljnije o dokumentima izvozno-uvoznog karaktera.

AdresarPretražite našu bazu proizvođača i distributera voda.

Vesti

SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

U Beogradu od 12. do 14.marta

SAJAM OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJEU Beogradu se od 12. do 14. marta 2014. godine organizuje 3. Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije IERWE i Sajam grejanja, klimatizacije i ventilacije "Therm 2014". Ovaj poslovni događaj organizuje firma ICM International iz Beograda, a održaće se u Belexpocentru na Novom Beogradu.

Izvori

Vodavoda

Zemlja poreka: Srbija
Mesto izvora: Suvobor - planina

Forum

Princeza Jelisaveta Karađorđević

Ja od svoje 30.godine, srebrnu vodu koristim kao preventivu. Tri puta dnevno po gutljaj, koji zadžim u ustima dok izbrojim do 20, pa ga progutam. Kasnije sam se u Americi upoznala sa blagodetima srebrne vode i njenim antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim dejstvima. Otkad se kod nas proizvodi srebrna voda, redovno je koristim, čak sam i njen promoter. Treba piti dosta vode, ali nikako gazirane a ni druga gazirana pića koja nisu dobra za stomak i bubrege. Zato ja pijem ne gaziranu vodu Vrnjci i Prolom.

Dešavanja

Kongres u Brazilu

Osmi svetski kongres flaširane vode (8th Global Bottled Water Congress)održava se ove godine od 13. do 15. septembra 2011. u Rio de Žaneiru u Brazilu.
Ovo je najveća smotra takve vrste na planeti i predstavlja mogućnost za susret sa najrenomiranijim punjačima vode, proizvodjačima

Izvor: http://www.srpskavoda.com
Period: 20110913

Adresar

Ukoliko želite da se i vaša firma nađe na našem sajtu kontaktirajte nas na gore prikazane telefone.